Reklama
 
Blog | Jaroslav Bartoněk

Hotelová dědička Kaká s Portugalcem

Okurková sezóna zdá se býti v plném proudu, mozek podléhá letním svodům a zmůže se jen na kratičký komentář největšího z místních hedlajnů - přestupů do Realu.

Zprávy o rekordních přestupech do španělského Realu už na světě nikoho nezajímají – jen Katalánce. Kde na to ti Frankovi špinavci vzali?! (tážou se v nejednom periodiku), to se nám musí vysvětlit!
Tak nejdřív prý z prodeje dresů, tomu (ač neumím velkou násobilku) nevěřím ani já…aha…tak ne, prý si půjčili ze dvou španělských bank (mimochodem jedna z nich měla ještě před pár týdny velké finanční potíže), no tomu se věřit dá (obzvlášť pro člověka co rozumí bankám jako velké násobilce).

Reklama

Kdo by náhodou nevěděl, tak oni nejdřív koupili fotbalistu s tím sprostým jménem, ale to byl jen pakatel. Rekordmanem se stal Cristiano Ronaldo (což mi zní jako nějaká pohádková bytost jezdící na navoněným poníkovi s duhovou hřívou), jež do Realu Madrid odešel za částku, kterou by nedokázal prošustrovat ani Jiří Pomeje. Rozradostněn jako malý psík si pak portugalský fotbalista odskočil zašpásovat do Los Angeles s blondýnou co nejí vepřový maso.

„Chlapče, to je nerozum(!), vždyť ta holka má tak ošahaný rohy na čítance, že by se vyděsil i Robert Rosenberg“, zvolávám (marně).

Ale jo, nikdo od něj nečeká, že bude číst Vergilia v originále…to jen aby ti závistiví tupci (jako jsem já) měli nad čím kroutit hlavou.